Draag je kindje dicht bij je.

14 sep

Je kindje dichtbij je dragen is natuurlijk een vertrouwd gevoel voor jou en voor de baby. Tegenwoordig zie je steeds meer vaders en moeders het gemak van de draagdoek ontdekken. ByKay draagdoeken, draagdoeken gemaakt van heerlijke zachte tricot zijn verkrijgbaar in diverse hippen en trendy uitvoeringen. Super handig als je meerdere kinderen hebt want tijdens het geven van de borst heb jij lekker je handen vrij om je bezig te houden met de andere kids. Daarnaast is je kindje natuurlijk in direct contact met jou als moeder en kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je kunt  je draagdoek zelf samenstellen tot jouw unieke exemplaar met bijpassende draagdoek accessoires. Heeft u de nieuwe trends al ontdekt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *