Er op uit met de fietskar.

15 sep

Helaas ligt de tijd van kleine kinderen alweer een tijdje achter ons. Ik vergeet nooit de eerste vakantie op de fiets met onze dochter van 7 maanden. Tegenwoordig zijn er handige bakfietsen en fietskarren en kom je zelfs met kleine kinderen op de fiets waar je maar wilt. Onze vakantie met een baby van 7 maanden was net voor het tijdperk maxi cosi die je op een bagage drager van je fiets kon bevestigen. Onwetend dat we waren, ontwierpen we zelf iets om de maxi cosi te bevestigen op de bagage drager van de fiets. En wat hadden we een bekijks en een commentaar die zomer. Je zet je kind toch zeker niet in een maxi cosi op je bagagedrager met de snelbinders er over heen? Zo gek was het nog niet bleek een jaar later toen we weer op fietsvakantie gingen. De bagagedrager steunen voor maxi cosi’s waren inmiddels op de markt gebracht en bleken een groot succes. De tijd heeft niet stil gestaan daarna. De bakfietsen en de fietskarren rezen de grond uit in de jaren daaropvolgendĀ  en zijn tot op de dag van vandaag in mijn ogen nog steeds een geweldige oplossing om op pad te gaan met kleine kinderen. Jammer dat een andere Willy Wortel ons net is voor geweest. Bij de fietskarshop vindt U een ruim assortiment fietskarren van Burlet, Chariot en Croozer.

Fietskarshop_468x60

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *