Tijd voor een nieuwe outfit!

15 sep

De tijd dat je ’s morgens direct  je teenslippers aan trok  als je uit je bed kwam en naar buiten keek lijkt met een paar dagen herfstachtig weer alweer een tijd achter ons te liggen. Het lijkt gedaan met het mooie weer. De nazomer laat dit jaar ook erg lang op zich wachten en  ik denk dat we ons er maar bij neer moeten leggen. Toen ik vanmorgen voor het eerst de kachel eens op een standje hoger dan 18 graden zette, dacht ik; ” het wordt toch maar eens tijd voor wat nieuws in de kast”. Daarom besluit ik om vandaag maar eens opzoek te gaan naar een nieuwe outfit voor de komende tijd. Van een vriendin had ik laatst al gehoord dat ze regelmatig voor kleding bij Zalando shopte. Moet je ook eens doen hoor ik haar nog zeggen. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel en ze leveren een prima service. Gezien het regenachtige weer vandaag besluit ik het advies van mijn vriendin maar op te volgen en ook eens een kijkje te nemen in het enorme aanbod. Met een grote pot thee en een laptop kruip ik lekker op de bank om eens lekker rond te neuzen bij Zalando. Kijkt U mee?


Banner Dames Algemeen Merken 425x600

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *