Winactie “Teddycam” Babymand.com

15 sep

Dat is handig, een Teddycam, deze beer met camera kan in de kinderkamer geplaatst worden en zend uit via UHF. De Teddycam kan met meegeleverde ontvanger in de huiskamer op de TV worden ontvangen. Vanaf nu kunt U dus rustig beneden een kopje koffie gaan drinken en Uw kindje in de gaten houden terwijl deze boven in zijn of haar bedje ligt. Babymand.com biedt deze teddycam twv. 99,- euro aan in de openings winactie van Leukewebwinkels.nlĀ  Kent u iemand met een bijzonder verhaal en die een opkikkertje kan gebruiken? Schrijf hieronder kort en bondig wie volgens u deze teddycam verdient. Leukewebwinkels.nl kiest uit alle inschrijvingen 1 winnaar. Uitslag wordt bekend gemaakt op 16 Oktober 2011. Inschrijvingen die tot 15 Oktober 2011 voor 12.00 uur worden geplaatst, dingen mee naar deze Teddycam.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *