3 vliegen in 1 klap

17 sep

Toen ik zwanger raakte van ons tweede kindje, inmiddels is deze 17 jaar, vroeg ik mij dikwijls af hoe dat nou allemaal zou moeten als hij/zij er straks echt zou zijn. Hoe het zou zijn met twee kleine hummeltjes om je heen. Uit ervaring kan ik je vertellen dat je je daar echt geen zorgen over hoeft te maken want het krijgen van je eerste kind is echt de grootste verandering in je leven. Met een tweede erbij veranderd er niet zoveel meer als wanneer je je eerste kind krijgt. Je bent al vader en moeder. Je hebt misschien al eerder de keus gemaakt in de zwangerschap van je eerste om te stoppen met werken of bent al minder gaan werken. De baby uitzet heb je al in je eerste zwangerschap uitgezocht. De gebroken nachten was je al aangewend. Het enigste wat mij tegen viel was het feit dat je in de zwangerschap van de tweede niet op ieder moment van de dag je rust kon nemen omdat de oudste de aandacht op eiste. En winkelen met een baby en een peuter geeft je niet die vrijheid meer die je had voordat je kinderen had. Herken je dit ook als geen ander? Bolifestyle is een webwinkel met de leukste kleding voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Daarnaast biedt deze online winkel heel veel informatie over zwanger worden, zwanger zijn en opvoeding. Kortom winkelen vanuit je luie stoel terwijl je kinderen lekker spelen of slapen wordt voor jou vanaf nu een peulenschilletje.

bo mama 468x60 gif

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *