Winactie “feestslinger van stof”

17 sep

Heeft U ook zo’n hekel aan papieren feestslingers? Hoeveel slijt u er in een jaar?  Vanaf nu hoeft U zich niet meer te ergeren aan het ophangen van een papieren feestslinger want leukewebwinkels heeft namelijk een prima webwinkel gevonden om Uw eigen unieke stoffen feestslinger te laten maken. Vanaf nu heeft ieder kind zijn eigen unieke verjaardsslinger. Is dat nog eens een leuk verjaardags cadeautje of niet? Blontt.nl heeft de leukste slingers in een hand omdraai voor U gemaakt. Blontt biedt deze onderstaande 5 meter lange feestelijke stoffen slinger aan voor een winactie. Is deze stoffenslinger een uitkomst voor U? Vertel ons uw leukste ervaring met het ophangen van een papieren feestslinger. Wie weet verrassen wij U binnenkort met dit pracht exemplaar. Inschrijven kan tot 17 Oktober 2011!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *