Kraamcadeautjes onder de 15 euro?

19 sep

Stoere baby en kinderkleding met mooie basics in frisse kleuren en een goede kwaliteit U vindt het bij Billy en Lilly. Een webshop voor de allerkleinste onder ons tot 5- 6 jaar. U vindt er hippe mutsjes, leggings, jurkjes, lekkere vestjes en tuniekjes voor kleine prinsesjes. En voor de stoere prinsen leuke shirts, blousjes en polo’s. Bent U nog opzoek naar een leuk kraamcadeautje? Ook daar voor kunt u terecht bij Lilly en Billy. Prachtige kwaliteit rompertjes en mutsjes in de zelfde style met een fijn streepjes accent. Speciaal voor u als lezer biedt billy-lilly.nl: kraamkado’s onder eur 15,-

En wie snel is profiteert ook nog eens van de leuke aanbiedingskorting.
billy-lilly.nl: 40% korting

 


billy & lilly 468x60a

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *