Wat gebeurde er op Uw geboortedag?

20 sep

Toen ik op 11 September van dit jaar de krant in handen kreeg, was het voor mij niet vreemd dat er terug gekeken werd naar de enorme aanslag in Amerika van 10 jaar geleden. Op de voorkant van de krant stond een verslag van een moeder, die op die dag nietsvermoedend lag te bevallen in een ziekenhuis en een dag later pas hoorde wat er gebeurd was. Gelukkig beviel ze pas de dag daarna zo meldde de krant omdat het afschuwelijke nieuws natuurlijk niet te evenaren was met het enorme geluk wat haar die dag over kwam. Zo ben ik geboren in April 1968, meer dan dat de mussen doodt uit de boom vielen van de hitte weet ik eigenlijk niet. Ik ben wel benieuwd naar het nieuws van 11 April 1968.
Is aan U weleens verteld wat er op uw geboortedag is gebeurd? Vandaag de dag worden er vaak wel kranten bewaard als herinnering. Leuk om over jaren nog eens in terug te kijken. Bent U nog opzoek naar een cadeautje voor een jubileum,een verjaardag of een trouwdag? Bestel nu de echte krant van uw geboortedag of Huwelijksdag uit een ver verleden en U heeft zekers een origineel cadeau in handen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *