Truus maakt geen dief van je portemonnee.

21 sep

Onlangs kreeg ik een tijdschrift in de brievenbus. In dit tijdschrift staan veel wetenswaardigheden over en voor webwinkeliers rondom webwinkels en alles wat daarom heen komt kijken. De naam van de webwinkel trok de volle aandacht en ik begon te lezen. Het leek waarachtig wel dat er nu een webwinkel was waarvan ik mij al heel lang afvroeg wanneer deze nou eens op de markt zou komen. Ik besloot al snel de site te bezoeken. Vanaf het eerste bezoek hadden ze mij direct te pakken als klant. Dit was waar ik al tijden naar opzoek ben geweest. Een online winkel voor vele dagelijkse producten waarvan je er maar beter teveel in huis kan hebben dan te weinig. De producten zijn gerubriceerd in huishoudartikelen, zwanger en baby, gezicht, lichaam, haar, beauty en parfum, gezondheid, sexualiteit en de man. Ik besloot eens een bestelling te plaatsen om te kijken hoe snel ik de bestelling in huis zou hebben. Ik bestelde een aantal producten die ze in de aanbieding hadden en voor een bedrag boven de 50 euro. Ik werd gelijk getrakteerd op gratis verzending! Ik betaalde met Ideal en hoppa, bestelling geplaatst. De volgende dag, ik kon mijn ogen bijna niet geloven werden er 3 dozen bezorgd. Waar ik mij anders een pukkel aan had vertild bij de supermarkt, laat staan de tijd die het inpakken en uitpakken van de winkelwagen, het inpakken en uitpakken van de auto zou kosten werd alles mooi thuis bezorgd tot in de gang. Dat is nog eens zoals Truus zelf zegt; “Truus.nl en klaar is kees!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *