Zyzou trakteert jou!

22 sep

De online kinderkleding Zyzou bestaat inmiddels alweer 6 jaar. Vanwege deze feestelijke gelegenheid vindt webwinkeleigenaar Sylvia Cosijn het een goede reden om iedere bezoeker te trakteren. Silvia startte met een kinderkleding outlet, maar al snel betrok Cosijn ook nieuwe kinderkledingmerken in haar webwinkel. In de eerste 6 jaar ging alles in een stroom versnelling en kwam er zelf een fysieke winkel in Vlissingen. Al snel bleek het pand te klein en werd er verhuisd naar een groter pand. Tijd voor een feestje dus nu na 6 jaar. Tot en met 25 September verloot Zyzou 6 x een cadeaubon t.w.v 60 euro. Plaats je een bestelling bij Zyzou, dan doe je automatisch mee. En dat is nog niet alles. Bestel je voor een bedrag boven de 50 euro, dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. En of het nog niet genoeg is geweest krijg je als toetje op deze feestelijke traktatie 30% korting op een jeans van Blue Rebel.
gif banner 468x60

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *