Voor de echte poppenmoeders onder ons!

24 sep

Je zou de weg kwijt raken bij het zien van zoveel moois. Ik geloof dat er nog niet eens zoveel keuze was in een baby specialzaak toen ik zelf een kinderwagen ging uitzoeken. Ik moet wel zeggen dat het al weer een tijd geleden is dat ik daar geweest ben, maar dat is de gedachte die het nu even bij mij opwekt. De hedendaagse poppenmoeders hebben een ruime keuze uit diverse modellen buggy’s, wandelwagens,kinderwagens,tandems en Luxe poppenwagens. En of dat nog niet genoeg is bestaan er zelfsĀ  Combi 2 in 1 en 3 in 1 poppenwagens Naast de enorme keus aan poppenwagens, verkoopt de poppenwagenwebwinkel ook Poppenmeubels, stoeltjes, wiegjes, kastjes en meer … maar ook prachtige Mooie poppenhuizen en speelkeukentjes voor de ware huis en poppenmoeders onder ons.

 

 

Gif banner 300x250

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *