goodiebag

10 okt

De leukewebwinkels goodiebag, maar zeg maar rustig doos, wordt gevuld met allerlei leuke producten die geschonken worden door leuke webwinkels. Heb je een webwinkel en wil je meedoen aan deze mega leuke goodiebox? Mail ons dan info over je product, een productfoto. Leukewebwinkels.nl schrijft een leuk review over je product voor op de site.

Jouw unieke product stuur je op naar                                                                                                                                                                            leukewebwinkels.nl  Dorpsstraat 70   8896 JG  Terschelling Hoorn.

Leukewebwinkels.nl verdeeld de producten in verschillende goodiebags aan om te winnen op de site. Bezoekers kunnen inschrijven op de geweldig leuke goodiebox/bag.  Ook stuurt leukewebwinkels deze leuke goodiebox naar diverse media om aandacht te trekken naar de site en jullie unieke producten en om in te mogen zetten voor winacties in de media.

Doe jij ook mee?

Je mag zo vaak mee doen als je wilt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *