• 125x125 wees creatief, laat je muur stralenalgemeen 125x125kidzsupplies 125x125
  • Janbibejan-Actiebanner_125x125kids-banner125x125elektronica 125x125Cursus PowerPoint 125x125banner 125x125banner 125x125 beddengoed
  • Houtenspeelgoed - ruime keuze en scherpe prijzen!speelgoed-en-kadohuis 125x125Loopauto alg. 125x125Gif banner 125x125toysavers 125x125

devrolijkeletterbak.nl

14 okt

Kent u ze nog, de letterbakken van toen? Vroeger zag je ze overal. Mijn oma, moeder en buurvrouw hadden er een aan de muur. Zo kreeg ik  er dus ook ooit eens een op een verjaardag. Leuke kleine miniatuurtjes sparen en uitstallen in de letterbak was gewoon een hobby destijds van mij. Helaas is mijn letterbak met een verhuizing ooit ter ziele gegaan. Heel af en toe zie ik nog weleens een letterbak staan op een rommelmarkt en iedere keer weer denk ik zal ik hem mee nemen? Tot nu toe is het er nog niet van gekomen. Ik denk dat dat komt omdat de kleur mij er vaak van weerhoudt omdat het niet meer past in het hedendaagse interieur. Kristel van de vrolijke letterbak heeft hier wat leuks op bedacht en geeft 2e hands letterbakken een nieuw leven. Ze pimpt ze in de door jouw gewenste stijl met papier behang en vrolijke kleurtjes verf. Miniatuurtje sparen hoeft helemaal niet. De letterbak is een snoepje op zich, een heus kunstwerk voor aan de muur. Binnenkort heeft heel Nederland weer een letterbak aan de muur, wedden?

Behalve letterbakken blaast Kristel meerdere producten met een geschiedenis een 2e leven in. Het zijn allemaal stuk voor stuk, unieke producten waarvan u bij de vrolijke letterbak geen een dezelfde vindt. Stoelen, krukjes, lectuurbakken, kastjes en natuurlijk de prachtige letterbakken. Unieke producten te kust en te keur dus neem ook eens kijkje bij devrolijkeletterbak.nl

 

Be Sociable, Share!

Reacties

  1. Kristel says:

    Bedankt voor het schrijven van dit leuke stukje over mijn webwinkel!
    groet,
    Kristel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *