lollypopshop.nl

15 okt

Je zult maar zo’n creatieve mama hebben, die alle kleding voor haar dochters zelf kan ontwerpen en maken. Wohw, dan val je wel met de neus in de boter als kind. Jane startte in 2008 haar webwinkel lollypopshop.nl omdat haar dochters nooit leuke kleding naar hun zin konden vinden. Jane besloot daarom de kleding van de meiden zelf te ontwerpen enĀ  te maken. Haar dochters maakten natuurlijk flink real life reclame en de reacties waren overweldigend met als gevolg dat Jane haar collectie ging uit besteden en liet produceren. Naast de leuke kleurrijke trendy ontwerpen, biedt Jane ook geweldig leuke applicaties aan in haar webwinkel. Komt U ook eens kijken bij de lollypopshop?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *