blontt.nl

16 okt

Met de winter voor de deur, moet je straks weer creatief zijn om je kinderen te vermaken als het voor de zoveelste keer weer eens buiten regent. Vermaak dan dag in dag uit je kinderen maar eens binnen de huiselijke muren. Negen van de tien keer zijn ze uitgespeeld met het speelgoed wat ze inmiddels hebben of weten ze niets te bedenken. Maar met een thema tafeltent van blontt.nl verveel je je als kind volgens mij nooit. Tamar van blontt.nl heeft deze vrolijke thema tenten bedacht en maakt ze op bestelling. Misschien een leuk idee voor de feestmand December voor uw kind of kleinkind? Bestel nu alvast om verzekerd te zijn dat de tafeltent op tijd klaar is. Het leuke is als U nu besteld krijgt U ook nog eens 10 euro korting!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *