Gratis sinterklaasartikel

20 okt

Heb je even 3 minuten? Ben je weleens Sinterklaas tegen gekomen die geen gratis cadeautjes weggeeft? Ik in ieder geval niet. Het duurt nog heel even, maar dan is het toch echt weer zover, dan zet Sint en zijn pieten weer voet op Nederlandse bodem. Wil jij verzekerd zijn van een GRATIS chocolade letter, pepernoten of chocolade muntjes in je schoen? Dan zou ik als ik jou was vast een boodschappenlijstje aan Sint doen. Aangezien Sint het dit jaar extra druk krijgt en de winter vroeg schijnt in te vallen, stuurt hij alvast wat cadeautjes vooruit zodat hij door de last niet om kan vallen. Je kunt er maar vast op voorbereid zijn. Sint maakt dit jaar gebruik van postpieten waardoor jij vroegtijdig kunt gaan genieten. Een ieder die nu al de Sint verzoekt, krijgt vroegtijdig en je leest het goed, GRATIS en ZONDER VERZENDKOSTEN, al dat lekkers thuis geboekt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *