Meet en greet met Sint en Piet?

21 okt

Welk kind wil nu niet naar de grote club van Sinterklaas? Dat wil toch ieder kind wel? Het grote feest is dit jaar gepland op 27 November in Ahoy te Rotterdam. Als U nu kaartjes koopt voor het grote feest van Sinterklaas, ontvangt iedere deelnemer in ieder geval een Happybee kortingsbon twv 5 euro. Daarnaast dingt iedereen mee naar het Club van Sinterklaas prijzenpakket ( Inc. dvd , cd en doeboek). Daarnaast is er nog een Hoofdprijs weg te geven. Deze prijs bestaat uit 4 Vip , dit zijn 1e rangs zitplaatsen, toegang tot de afterparty en een ontmoeting met de Pieten. Dit wordt dus een super party!
Bestel nu alvast en ding mee naar die leuke Hoofdprijs! Je zult hem maar winnen! Meet en greet met Sint en Piet, wie wil dat nu niet?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *