stoffenkraam.nl

22 okt

Dat mijn kinderen nu een leeftijd hebben en het liefst merkkleding kopen in de winkel van hun kleedgeld, dat verbaasd mij niet. Ik ben ook jong geweest,….pubers.pff! Maar wat was het leuk dat ze klein waren en mee gingen naar de stoffenkraam om zelf de stofjes uit te zoeken en dat mama hun kleertjes mocht maken.Eenmaal thuisgekomen gingen ze naast mij aan de tafel zitten om trouw de speldjes aangeven omdat het dan misschien eerder klaar zou zijn. Jaar in jaar uit maakte ik voor alle kinderen, en ja het zijn er 5, zoveel mogelijk de kleding zelf. Inmiddels zijn mijn kinderen zo groot dat ze al keuzes moeten maken voor vervolgopleidingen en YES,… er is er een die de modevakschool wil gaan doen. Besmet met het virus van haar moeder. Vorige week ben ik voor het eerst met haar naar stoffen wezen kijken online omdat ze haar eigen tassenlijn wil gaan opzetten. Binnenkort gaan we samen naar de stoffenkraam en gaat ze vast en zeker naar huis met een stapel leuke stoffen. De stoffenkraam, wat een heerlijke webwinkel. Ik heb er wat stoffen weggesleept. En het fijne van alles is, als je geen tijd hebt om naar de winkel zelf te gaan, dan winkel je toch lekker vanuit je luie stoel. De stoffenkraam heeft een enorme keus aan diverse stoffen,fournituren en leuke patronen en bestel je online dan heb je ze zomaar in huis. De stoffenkraam heeft inmiddels 4 stenen winkels. U vindt ze in Sliedrecht, Capelle aan de Ijssel, Beverwijk en Assen. Als jij ambities hebt om het vak in te gaan biedt de stoffenkraam jou zelfs de mogelijkheid om je eigen stoffenkraam te starten. Neem gauw eens een kijkje bij de stoffenkraam.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *