Gratis adverteren op de site van leukewebwinkels?

10 jan

Leukewebwinkels.nl gaat het jaar 2012 leuk beginnen! We hebben besloten dat iedere webwinkel, een maand gratis mag adverteren op de site van leukewebwinkels met een banner en dat er dan weer plaats is voor nieuwe advertentie ruimte voor collega webwinkeliers. Meer info/voorwaarden waar je als webwinkelier aan moet voldoen vindt je bij linkruil. Je mag zo vaak opgeven als je wil, echter plaatsen we je banner nooit langer dan een maand op de site. In volgorde van aanmelding wordt je aanmelding behandeld en overgegaan tot plaatsing. Wel geven we nieuwe aanmeldingen voorrang op webwinkels die eerder een banner advertentie hebben gehad op onze site. Rond de 15e van iedere maand verversen  wij de banners voor nieuwe aanmeldingen.We zien uit naar jullie aanmeldingen en reacties. Laat maar horen wat jullie vinden van dit initiatief!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *