Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze pagina omvat het privacy beleid van www.leukewebwinkels.nl evenals alle algemene voorwaarden van Leukewebwinkels

Algemene voorwaarden van www.leukewebwinkels.nl: De korte versie

De gebruiker van www.leukewebwinkels.nl draagt zelf verantwoordelijkheid voor het bezoeken van www.leukewebwinkels.nl, het al dan niet opvolgen van beschreven adviezen en alle andere acties die te maken hebben met www.leukewebwinkels.nl

Algemene voorwaarden van www.leukewebwinkels.nl: De lange versie

Blog:
De volledige inhoud van de blog op www.leukewebwinkels.nl, met uitzondering van de reacties van lezers, bestaat uit de bevindingen van de auteur. De auteur is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van eventuele foutieve informatie op de website. www.leukewebwinkels.nl biedt informatie en reviews aan over allerlei onderwerpen, artikelen en webwinkels. De auteur is niet verantwoordelijk voor de reacties van de lezers, noch voor het feit dat deze in andere landen mogelijk tegen de wet in gaan. De auteur zal geen reacties verwijderen omwille van een meningsverschil, maar zal een reactie wel verwijderen of aanpassen als er ongepaste inhoud in staat, evenals wanneer er een vermoeden is van illegale inhoud, of er een vermoeden is van spam. Iemand die dergelijke reacties plaatst kan geblokkeerd worden van het plaatsen van reacties op www.leukewebwinkels.nl

Copyright:
Tenzij anders vermeld, is de volledige inhoud van www.leukewebwinkels.nl van de auteur. Het is niet toegestaan om de inhoud van www.leukewebwinkels.nl en haar blog te kopiëren, verkopen, plaatsen, her publiceren, etc. zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Korte citaten zijn altijd toegestaan, als er een permalink naar de bron wordt geplaatst, met een korte beschrijving.

De auteur heeft geenszins de intentie om iemand schade te berokkenen. Mocht u van mening zijn dat er op geplaatste artikelen en fotomateriaal geen toestemming door U is verleend aan leukewebwinkels.nl, benaderd u ons dan aub direct zodat wij dit kunnen aanpassen of verwijderen en om de situatie te bespreken. De auteur zal zijn best doen om de situatie zo snel mogelijk en eerlijk op te lossen, in de geest van de algemene voorwaarden van www.leukewebwinkels.nl

De auteur behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen, waarbij ze na 48 uur na de wijziging in zullen gaan.

Voorwaarden winactie:

-Webwinkeliers brengen artikelen in voor een winactie.

-Leukewebwinkels bepaalt welk artikel mee doet in de winactie en in welke volgorde.

-Leukewebwinkels schrijft een review over het aangeboden artikel en laat deze een maand staan voor bezoekers om erop te reageren.-                                                                —

-Leukewebwinkels bepaalt na een maand wie het artikel wint en zal de desbetreffende webwinkelier benaderen om vervolgens het artikel door de webwinkelier naar de winnaar te laten sturen. Uw opgegeven persoonsgegevens worden alleen door gegeven aan de webwinkelier om het gewonnen artikel toe te sturen.

-Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, alle winnaars worden vermeld op de site van leukewebwinkels.nl

-De deelnemende webwinkelier is verplicht om zijn/haar aanbieding in de winactie na te komen.

-Leukewebwinkels.nl , is niet aansprakelijk als een webwinkelier zijn verplichting in de winactie niet na komt.

Voorwaarden winactie veiling voor Haïti;

-Webwinkeliers brengen een artikel in voor de veiling op leukewebwinkels.nl met als doel geld in te zamelen voor de Stichting naar school in Haïti van Marijke Zaalberg.

-Leukewebwinkels schrijft een korte review over het aangeboden artikel.

-Webwinkeliers geven een minimale prijs op voor het artikel, bezoekers kunnen een hogere prijs bieden voor het artikel.

-Het te veilen artikel blijft een maand staan op de site van leukewebwinkels.

-Leukewebwinkels vermeld de dag, datum en tijdstip van afloop van de veiling. Let op, het hoogste bod is bindend en komt ten goede aan de stichting naar school in Haïti. De bieder ontvangt van de webwinkelier het geveilde artikel na betaling van het geboden bedrag aan de webwinkelier.

-Leukewebwinkels zal op haar site bekend maken wat het hoogste bedrag is wat is geboden.

-Leukewebwinkels zal de webwinkelier en de hoogste bieder benaderen voor een goed verloop en afwikkeling van de veiling.

-Een ieder die deelneemt aan de veilingsactie, te weten webwinkelier en bieder, zijn verplicht om hun biedingen en verplichtingen na te komen.

-Leukewebwinkels is niet aansprakelijk wanneer een webwinkelier zijn verplichting of een bieder zijn verplichtingen niet nakomt.

 

Betaling advertenties:
-Betaling dient binnen Nederland te geschieden via overschrijving of per Ideal
-Betaling dient te geschieden binnen 7 werkdagen na factuurdatum.
Advertenties worden niet online gezet alvorens de betaling binnen is.

Verzamelen van informatie van bezoek

Als de site www.leukewebwinkels bezocht wordt, zal het gebruikte IP adres vastgelegd worden samen met de data en tijdstippen van toegang. Deze informatie wordt uitsluitend intern gebruikt om trends te analyseren. Een opgeslagen IP adres is NIET gelinkt aan persoonlijke informatie. Informatie die opgegeven wordt bij het plaatsen van een reactie (zoals een e-mail adres) zal niet verkocht of uitgewisseld worden met een derde partij.

Als er vragen zijn over het privacy beleid van Leukewebwinkels.nl kunt u contact opnemen via het contactformulier. Houd er rekening mee dat links naar externe pagina’s onder een ander privacy beleid kunnen vallen. Leukewebwinkels heeft geen zicht op en is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het beleid van andere sites.

Leukewebwinkels.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01134819

Als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat, gebruik dan deze weblog niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *