Haal het eilandleven in huis met de producten van Wad Anders

HAAL HET EILANDLEVEN IN HUIS MET DE PRODUCTEN VAN WAD ANDERS

Van uitgestrekte stranden tot schitterende bossen en duingebieden. De Nederlandse Waddeneilanden zijn voor veel mensen een favoriete bestemming. Miranda en Tamara Meijer wonen op Terschelling en genieten elke dag van al het moois dat het eiland te bieden heeft. Moeder en dochter weten met hun bedrijf Atelier Wad Anders het eilandgevoel om te zetten in een geweldige serie producten.

Ben je eenmaal op een Waddeneiland geweest, dan wil je graag nog eens terug. Met de mokken, posters en kaarten van Atelier Wad Anders houd je dat gevoel nog even vast en beleef je het eilandleven telkens weer opnieuw, gewoon bij jezelf in de woonkamer!

Waddengebied in de spotlights
De Waddenzee is een natuurreservaat en een belangrijk leef- en broedgebied voor vogels. Het gebied is onderdeel van het Unesco Werelderfgoed. Wad Anders Post is de productlijn van Atelier Wad Anders waarop deze unieke flora & fauna een prominente rol speelt. De illustraties uit deze serie zijn ontworpen door William Mooijman. Miranda en Tamara waren onder de indruk van de gestipte natuurprints van William en hebben hem gevraagd een collectie uit te werken aansluitend bij het Waddengebied. Het resultaat mag er zijn, want op de mokken, posters, kaarten en cadeaulabels lijkt het net alsof de levensechte illustraties tot leven komen!

Wad Anders Post
In de collectie staan wadvogels, zeedieren en vuurtorens centraal. Denk aan wadvogels zoals een grutto, lepelaar en jan-van-gent en zeedieren als een heremietkreeft, zeester of kwal. Als je ’s ochtends tijdens je eerste kop koffie in de ogen van het schattige zeehondje kijkt, wordt het opstarten van je dag een stuk leuker! Naast wadvogels en zeedieren is het drenkelingenhuisje opgenomen in het assortiment. Een toevluchtsoord voor menig schipbreukeling, gelegen op het meest oostelijke stukje strand van Terschelling tussen paal 23 en 24. Tot slot hebben de vuurtorens van Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog een prominente rol in deze serie. Het licht van de Eierland, Vuurduin, Brandaris, Bornrif en Noordertoren straalt voortaan bij jouw in huis.

Wad Anders Duurzaam
Naast het ervaren van het eilandgevoel, ben je met de aankoop van een product ook nog eens super goed bezig. Bij iedere verkochte mok wordt er namelijk 1 euro gedoneerd aan de Waddenvereniging. Deze staan voor het behoud van een gezond leef klimaat voor wadvogels. Atelier Wad Anders heeft niet alleen een passie voor de Wadden, maar probeert ook haar ecologische footprint te verkleinen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van houtvrij papier en werkt het atelier samen met een duurzame drukker. Deze drukker plant, in samenwerking met Trees for all, bomen terug in Nederland.

Over Atelier Wad Anders
Miranda en Tamara Meijer zijn de gezichten achter Atelier Wad Anders. Vol enthousiasme runnen moeder en dochter hun groothandel en webwinkel vanuit Terschelling. De dames verkopen de handgemaakte producten onder de labels ‘Wad Anders’, ‘Wad Anders 4 Kids’ en ‘Wad Anders Post. Je shopt hier producten voorzien van een vleugje zon, zee en strand. Zo zwemmen er krabbetjes en walvissen over de babybroekjes en varen er bootjes over de sierkussens. Op de posters en kaarten pronken brandende vuurtorens en op de mokken krijgen de wadvogels een prominente plek. Alle items ademen de maritieme sfeer uit die je doen verlangen naar een verblijf op een Waddeneiland. De ansichtkaarten zijn verkrijgbaar op diverse Waddeneilanden en in Friesland. Het complete assortiment shop je online via www.wadanders-terschelling.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top